Bejelentés


KMMTE Művészettel az Életért


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Rólunk

    A Kelet-magyarországi Művészetterápiai Egyesület 1994-ben jött létre azzal a céllal, hogy a régió művészetterápiai igényeinek kielégítése érdekében szakmai munkaközösséget teremtsen. Az Egyesület alapvető céljai közt szerepelnek művészetterápiai továbbképzések, a művészetterápiával kapcsolatos programok szervezése, az e területen dolgozó szakemberek közötti kommunikáció segítése, a külföldi szakirodalom magyarországi bemutatása, a külhoni tapasztalatok hazai környezetbe történő integrálása, a művészetterápia egészségügyi intézményekben történő meghonosítása, az Egyesülethez kapcsolódó tagok és intézmények közötti munkakapcsolatok serkentése.

    Az Egyesület saját keretei között támogatja a pszichoterápia gyógyító tevékenységén belül a megelőzéshez, gondozáshoz és utógondozáshoz tartozó művészetterápiai eljárások kidolgozását és alkalmazását. Az egyesületi tagok elhivatottan segítik a fizikai, lelki és szellemi sérültek lelki egyensúlyát támogató, kommunikációját, önismeretét fejlesztő programokat. Mindezeket szem előtt tartva 2003-2004-ben létrehoztuk az Orvostanhallgatók a Mozgássérült Fiatalokért programot. Ennek keretében a Debreceni Egyetem Orvos-és Egészségtudományi Centruma és a Magyar Mozgókép Közalapítvány támogatásával létrejött filmklubban orvostanhallgatók és mozgássérült fiatalok közösen beszélhették meg a fogyatékossággal élő emberek mindennapos problémáit bemutató filmek által felidézett élményeiket. Az Egyesület emellett rendszeresen szervez ismeretterjesztő előadásokat és koncerteket.

    Az Onkológiai Koncertek (OK) programot 2006 áprilisában indítottuk el. Ennek keretében a Debreceni Egyetem Gyermekklinikájának Onkológiai részlegében kezelt, daganatos megbetegedésekben szenvedő gyermekek számára hetente rendezünk élő zenei hangversenyeket.

     
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!